MENU
 

Partners


Runner's Captain

Onze Runner's Captain is onze partner-in-crime. Waar de 11 KM van Deinze opduikt, duikt de Runner's Captain op. Vanaf de editie 2016 draagt de 11 KM de naam van de dierenvoederfabrikant.


Co-runner

Onze co-runner is onze trouwe partner. Deze co-runner wil mensen met elkaar verbinden. En vond De Versele-Laga 11 KM van Deinze daarin de perfecte partner. De CM-Duorun wordt een sportieve, gezellige én geestige extra bovenop de 11 KM.


Deze co-runner is dé sportwinkel van Deinze, gespecialiseerd in lopen, heeft een logische link met hét recreactieve sportevenement van Deinze. Blue Globe Sports zorgt ervoor dat je in de juiste outfit, en vooral met de juiste schoenen aan de start komt.


Coach

Onze coach is onze logistieke partner. Deze coach zorgt ervoor dat zijn inwoners reeds voor de vierde keer al lopend kunnen genieten van de mooiste plekjes van de stad.


De 11 KM van Deinze groeide op met Facebook. Deze coach, een software-bedrijf uit Deinze, zorgt ervoor dat onze website beschikbaar is op het 'world wide web'.


Deze coach zorgt voor onze tijdsregistratie tijdens de loop en maakt het mogelijk dat jullie vlot online kunnen inschrijven en onmiddellijk afrekenen.