MENU
 

CM-Duorun


Maar er is dit jaar méér in het Martinuspark. De Versele-Laga 11 KM van Deinze vond een nieuwe partner in de CM. Het enthousiasme van de organisatie én de deelnemers was CM niet ontgaan en dus koos ze Deinze uit als één van de plaatsen om de CMDuorun te organiseren.

CM wil het plezier van samen bewegen naar voor schuiven. En de CM-Duorun geeft ‘samen’ een eigen invulling. Het is de bedoeling dat personen met een bijzondere band deze band ook duidelijk tonen en versterken door effectief aan elkaar gebonden deel te nemen aan het loopevent. Duo’s worden ‘in de boeien’ geslagen en malen samen hardlopend, joggend of snelwandelend anderhalve kilometer af. De bijzondere band tussen de duo’s staat centraal. Samen zijn ze voorbestemd om de finish te halen.

We verwachten allerlei duo's: vaders en zonen, boezemvriendinnen, juffen en leerlingen, trainers en spelers, ploegbazen en arbeiders, slechtziende en begeleider, baasje en huisdier…

Leuke extra: wie deelneemt aan de Versele-Laga 11 KM van Deinze mag gratis meelopen tijdens de CM-Duorun.

De afstand van de CM-Duorun is 1500 meter en gaat over hetzelfde traject als de Kids Run in het Martinuspark. Er worden dus 3 rondjes van 500 meter afgelegd.